Адреса: улица Маџари 17/Б, Скопје +389 070/476-287

Галерија

Апарат за испитување на обични дизни, односно дизни на постари дизел возила, Обичен дизел, турбо дизел итн.

Помошен алат за испитување , поправка и тестирање на инјектори. Алатот се состои од компаратори со висока прецизност, микроскоп итн.

Bosch пумпи во фаза на поправка

KOMTEST CR1100 апарат

Кој е наменет за тестирање и поправка на возила од новата дизел генерација, за сите видови на инјектори и бош пумпи ( BOSH, DELPHI, DENSO- SIEMENS ), како и CDI, HDI, CDTI бош пумпи.

Гаранција

Вршиме поправка, штелување и комплетно репарирање на сите видови бош пумпи, како за постарата генерација на дизел возила

така и за новата генерација на дизел возила:

Добивате гаранции кои се предвидени од страна на производителот.

Репарирање

Со секое репарирање на дизни и пумпи за висок притисок на common rail системи,CDI, HDI, CDTI, итн. добивате гаранција