Адреса: улица Маџари 17/Б, Скопје +389 070/476-287

More Website Templates @ TemplateMonster.com. November12, 2012!

СервисBOSCH пумпи

Вршиме сервисирање на секаков тип на BOSCH на пумпи без разлика дали се работи за старо или ново возило

ПревентивноОдржување

Превентивно вршиме одржување на BOSCH пумпи од секаков тип и откриваме аномалии и недостатоци

РепарирањеСервисирање

Вршиме репарирање на стари BOSCH пумпи кои можат да се користат долг период без никаков проблем

ЗаменаBOSCH пумпи

Вршиме замена на секаков тип на BOSCH пумпа без разлика дали е купена од кај нас или донесена од ваша страна