Адреса: улица Маџари 17/Б, Скопје +389 070/476-287

За нас

Главен мајстор Славе , голем професионалец со повеке од 26 години работно искуство кое го има стекнато работејки во Механика и Авто Сервис Љуто Алпина.

Дизел Сервис Славе е ново оформен сервис кој се наоѓа во насебла Маџари наспроти стадионот на Ф.К Маџари, и вршиме поправка и репарирање на сите дизел возила од гамата на комон реил системи. Опремени сме со најсовремени апарати за поправка, компјутерска дијагностика и комплетно репарирање на сите видови БОШ Пумпи, Електронски дизни, дизни и пумпи за високт пристисок на сите видови дизел возила.

Располагаме со KOMTEST CR1100 апарат

Кој е наменет за тестирање и поправка на возила од новата дизел генерација, за сите видови на инјектори и бош пумпи ( BOSH, DELPHI, DENSO- SIEMENS ), како и CDI, HDI, CDTI бош пумпи.

Исто така располагаме и со MAYER апарат за поправка на обични дизел возила TD I TDI , односно возила со постара дизел технологија.

Наша Мисија

За странките

Нудиме квалитетна и брза услуга во секое време и без разлика за каков проблем се работи.

Специјалност

BOSCH пумпи

Вршиме поправка, штелување и комплетно репарирање на сите видови бош пумпи, како за новата генерација на дизел возила

така и за постарата генерација на дизел возила